Det var de som stod när jag började sätta upp bloggen och jag tyckte att det passade rätt bra. Därför valde jag att döpa det första inlägget för just det ”Välkommen till världen” bloggen!

Mitt namn är Mats, jag är ägare av barberarsalongen Clint i centrala Malmö. Jag tänkte att jag skulle måla upp en bild hur salongen ser ut och vilken känsla det ger det kunder som kommer till oss. Blunda och tänk dig en salong, en sådan där salong som man nästan ser i var enda vilda västern film, nu kommer ni också förstå namnet Clint. Vi har mycket röd sammet, på soffor, gardiner och kuddar, stora mörka ekmöbler och mycket speglar. All personal har en stil som påminner om snygg 1800-tals garderob.

Vissa skulle kalla oss ett riktigt hipster place, men det är så här vi alla trivs och ser ut, vi alla är väldigt intresserade i mode från den epoken, mycket fokus på ett snyggt skägg och väldigt gärna en mustasch som snurrar. Det är mycket därför folk vallfärdar för att få en tid hos oss, inte för att tala om våra härligt bokade kalendrar som oftast är bokade flera månader i framtiden.

Det är en väldigt lönsam salong som jag driver med mina kära medarbetare, det som kostar mest med att driva en salong är hyran, elavtalet, kaffet, produkter och löner. Hyran går dessvärre inte att påverka särskilt mycket, kaffet och produkterna har vi särskilda leverantörer som hjälper oss hålla ner kostnaderna genom att vi köper in så stora mängder åt gången, elavtalet är också väldigt bra pris på genom götanenergi.se

Det var lite från oss hos Clint, ser fram emot att få dela mer av vår vardag med er läsare!

Håll i hårt i mustaschen 🪒